0%

Ce faci ca să nu te prindă DNA-ul?

capital.ro

Care e replica ta preferată?

gazetadecluj.ro

Cu ce îți ocupi tu timpul liber?

republica.ro

Care e cea mai mare realizare politică a ta?

digi24.ro

Care e cel mai mare pericol pentru anul 2021?

realitatea.net

Cât de PSD-ist ești?
PSD-ist combinator

Ești un PSD-ist de level mic, un primăraș necunoscut. Dar nu te lași tu mai prejos. Tragi un tun cu tablete, cumperi niște inele cu diamante și crești pe scara ierarhică. Important e să arăți că „s-au furat” voturile și să chemi trompete videochatiste ca să înjure pe lângă tine. Restul e cancan.
PSD-ist cu clanță

Da, da, știi tu cine ești. Ești PSD-istul care atunci când nu linge clanța la tătuc, stă tare-n clanță cu presa. Tu ești revoluționar, ai mitraliere, ce să mai...ești periculos. Nu prea le ai cu cuvintele, dar dacă te supără cineva îi înjuri și îi chemi la baie. Ai toate șansele să ai noroc în viață de ceva funcții, ceva atenție, dar nu o să dureze prea mult.
PSD-ist traseist

Ești explorator politic. Treci de la un partid la altul cum bate vântul, doar să mai prinzi un ciolan de ros și un mandat. Azi ești PRO, mâine ALDE, ce mai contează, tot la matcă revii pân’ la urmă. Ești un fel de nevertebrată care se lipește de orice, doar ca să supraviețuiască. E ok, s-a văzut și la case mai mari. Oportunist, traseist, curvă politică - oricum ai spune, tot aia e.
Țoapă PSD-istă

Cea mai importantă calitate a ta este că știi să țipi. Țipă tare de tot, că altfel te trezești că îți bagă statul paralel sârme în stomac. Îmbacă-te de prost-gust, mergi pe burtă, dă vina pe lume și poate ajungi într-o zi să fii Veorica. Asta e sigur o rețetă a succesului...încă nu am aflat pentru ce, dar așteptăm să ne spui tu.
Grandmaster PSD-ist

Ești PSD-ist de level 33. Ai crescut prin toate rangurile. Ți-ai luat diploma de baron și un bilet să-l vezi pe Trump. Nu prea îți place ție Uniunea Europeană, că ăștia e hoți și nu ne vindem la străini. Orice ai face, fugi de cei 4 asasini cazați la Hilton și ascunde orice valiză. Când ești prins, fugi repede în Brazilia. Irinuca e bonus, că e fată de casă și te iubește pentru zâmbetul tău perfect. Bravo!

Share your Results: