Arcomada Automotive ofera clientilor sai un service roti (anvelope) profesionist – vulcanizare auto – pentru a asigura operatiunile ce tin de rotile masinii la standarde calitative ridicate. Pentru a gasi informatii suplimentare privind serviciile de vulcanizare ale Arcomada Automotive, va rugam sa cititi informatiile de mai jos.


Vulcanizare – montaj anvelope

Standul nostru este dotat profesional cu pistoale, rampe, cricuri pneumatice si elevator. Putem sa montam/demontam anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz ar apare riscul de a deteriora janta/anvelopa.

Montatul anvelopelor se face cu ajutorul utilajelor profesionale de catre lucratori cu experienta, la montarea anvelopelor se curata cu atentie janta de impuritati si se foloseste o solutie speciala penru etansare. Acest proces ocupa un timp foarte scurt.

Vulcanizare – echilibrare dinamica roti

In atelierul nostru se echilibreaza roti atat cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj utilizand 2 tipuri de plumbi: plumbi cu clema (turbo si normali) si plumbi adezivi (special pentru jantele fara margine). Echilibrarea se efectueaza cu utilaje noi si competitive. In urma acestui proces roata prezinta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai buna functionare a masinii, o uzura diminuata a cauciucului, eficacitate la franare si un plus de confort.

Vulcanizare – reparatii anvelope

In unitatea noastra se efectueaza reparatii anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii. Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind o tehnologie moderna.

Service roti – echipamente folosite

Folosim doar echipamente profesionale la cele mai inalte standarde in domeniu, pentru a asigura calitatea serviciilor.

La Arcomada Automotive asiguram un nivel calitativ performant, la preturi competitive. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati accesand acest link.