In service auto Arcomada Automotive se pune un accent deosebit pe operatiunile de mecanica auto. Expertiza mecanicilor Arcomada Automotive este in principal obtinuta in domeniul de mecanica, pregatiri si scolarizari periodice in acest domeniu, pentru diferite tipuri de marci auto.

Service auto Arcomada detine autorizarile Registrului Auto Roman pentru toate operatiunile de mecanica ale diferitelor marci auto moderne, putand in acest fel sa gestioneze ample operatiuni de mecanica auto.

In service auto Arcomada Automotive veti gasi profesionisti in domeniul mecanicii cu experienta, formati in unitati de tip service auto specializate pe tipuri de marci auto. Mecanicii din service auto Arcomada pregatiti si scolarizati periodic pentru a deprinde cunostiinte privind cele mai noi tehnologii auto din domeniu, facand fata dinamicii actuale si viitoare ale pietei.

Operatiuni de mecanica realizate in service auto:

In service auto Arcomada Automotive realizam reparatii de mecanica complete. Indiferent de defectiunea autoturismului, efectuam intotdeauna o diagnosticare corecta, folosind metodele de mecanica traditionala, imbinate cu verificari prin aparatul de diagnoza computerizata, pentru a detecta erorile de ordin electric identificate de unitatea de procesare a autoturismului (CAN).

Pe langa procedurile de revizii periodice, in service auto Arcomada Automotive efectuam reparatii mecanice preventive, bazandu-ne pe constatarile empirice ale uzurii componentelor autoturismului dumneavoastra. Aceste operatiuni sunt incluse in pachetul de revizie auto, constatarile periodice fiind unul dintre factorii ce pot duce la o fiabilitate crescuta a autoturismului dumneavoastra.

In service auto Arcomada, realizam reparatii de mecanica din cele mai diverse: reparatii cutii de viteza, reparatii motoare, articulatii si frane, sisteme de racire, de franare, revizii auto pentru masini aflate in garantie, vulcanizare si distributii auto.

Pentru sezonul de vara, executam operatiuni de intretinere, odorizare si diagnosticare a instalatiei de aer conditionat, indiferent de tipul sau marca masinii. Operatiunile instalatiei de aer conditionat sunt urmatoarele: constatarea functionarii de ansamblu a sistemului; vidarea sistemului si verificarea pierderilor de agent termic; diagnosticare computerizata a sistemului de aer conditionat prin interfata de diagnoza auto; verificarea pierderilor de ulei si agent termic folosind substanta de contrast; reparatia conductelor in cazul defectiunilor si inlocuirea componentelor defecte; reumplerea sistemului cu agent termic si ulei; igienizarea sistemului si odorizarea sa.