Diagnoza computerizata / diagnoza auto / tester auto, reprezinta procesul prin care se conecteaza un echipament specializat la calculatorul autoturismului prin interfata electronica dedicata.

Autoturismele moderne sunt echipate cu sisteme de diagnoza computerizata numite On Board Diagnostics sau ODB.

Aceste sisteme citesc in mod continuu valorile sezorilor de pe vehicul si analizeaza parametrii de functionare. In cazul in care parametri de functionare nu mai sunt optimi sau apar anomalii in functionarea componentelor de pe autoturism, soferul este avertizat cu ajutorul unui bec aprins in bord (Martor).

Cu ajutorul unui sistem electronic de diagnoza se poate comunica cu sistemele masinii si astfel se poate identifica detaliat cauza problemei. Pe langa detectarea electronica a problemelor autoturismului, interfata de tester auto poate de asemenea si sa sterga erorile memorate de calculatorul de bord (interfata CAN), astfel reparand mici defectiuni de ordin electronic.

Servicii diagnoza computerizata oferite de Arcomada Automotive

  • Citirea si interpretarea erorilor de pe toate modulele masinii ( ECU, ABS, SRS, clima, cutie de viteze, geamuri, noxe, airbag, etc.)
  • Stergerea codurilor de eroare
  • Modificarea limbii de afisare a bordului pentru masinile care detin aceasta functie
  • Stingerea martorilor de CHECK ENGINE si SERVICE
  • Verificarea parametrilor de functionare
  • Consultanta in vederea remedierii defectiunilor constatate

Diagnoza computerizata gratuit pentru fiecare inspectie tehnica periodica

La Arcomada Automotive, pentru fiecare inspectie tehnica periodica poti primi gratuit o diagnoza computerizata gratuit. Aceasta diagnoza computerizata include diagnoza ABS, diagnoza motor (martor MIL), diagnoza aer conditionat si airbaig.

Pentru a afla cum poti beneficia de diagnoza computerizata gratuita pentru fiecare inspectie tehnica periodica te rugam sa intri pe pagina de promotii dand click pe acest link, sau accesand pagina noastra dedicata pentru inspectiile tehnice periodice aici: statie ITP.

Pentru mai multe informatii privind diagnoza computerizata, va rugam sa ne contactati la numerele (021) 667.29.41 si 0744.545.848, sau pe e-mail la adresa office@arcomada.ro.