Revizii

Un autoturism intretinut periodic prin revizii auto devine un autoturism fiabil, ce nu va avea nevoie de reparatii capitale, in urma unei forme de uzura corecte.

mai multe detalii

Mecanica

Expertiza mecanicilor Arcomada este in principal obtinuta in domeniul de mecanica, cu pregatiri periodice pentru diferite tipuri de marci auto.

mai multe detalii

Diagnoza auto

La Arcomada Automotive, pentru fiecare inspectie tehnica periodica poti primi gratuit o diagnoza computerizata gratuit, incluzand multiple verificari ale motorului, sistemului de aer conditionat si airbag.

mai multe detalii

Service roti

Arcomada Automotive ofera clientilor sai un service roti profesionist – vulcanizare auto – pentru a asigura operatiunile ce tin de rotile masinii la standarde calitative ridicate.

mai multe detalii

Geometrie roti

Asiguram acuratetea geometriei de roti pentru autoturismul tau folosind echipamente profesionale. Te asteptam la noi in service pentru mai multe informatii.

mai multe detalii

Climatizare auto

Arcomada Automotive ofera o gama larga de servicii de climatizare auto, respectand standardele profesionale din domeniul sistemelor de aer conditionat auto.

mai multe detalii