Flote auto

Avem parteneriate de lunga durata cu prestigioase companii din Romania pentru mentenanta de flote auto. Cu un istoric de 21 de ani pe piata din Romania, Arcomada Automotive si-a consolidat un numar limitat de parteneriate cu flote auto, pentru a asigura atentia necesara acordata fiecarui autoturism in parte.

Procedura de lucru Arcomada Automotive pentru flote auto este foarte bine determinata, construita prin indelungata participare si feedback a partenerilor ce detin flote auto.

La Arcomada Automotive veti gasi un service autorizat RAR pentru a efectua reparatii pentru flote auto, climatizare auto, vulcanizare, statie ITP, mecanica, revizii, geometrie roti si electrica. De asemenea, pentru flote auto, Arcomada dispune de stocuri constante de piese necesare pentru autoturismele partenerilor nostrii.

Prin sistemul CRM implementat, vom facilita contactarea dumneavoastra pentru fiecare serviciu recurent, in mod gratuit. Fie ca este vorba de ITP, RCA sau revizii periodice, Arcomada Automotive efectuaza monitorizare pentru flote auto in mod permanent.

Motive sa ne contactati daca reprezentati flote auto:

  1. Pentru ca Arcomada Automotive are un istoric lung de parteneriate cu parcuri auto ale unor firme prestigioase de pe piata din Romania.

  2. Pentru ca avem un service auto cu echipamente profesionale, mecanici cu calificari inalte, si utilizam procedurile de lucru la standarde europene.
  3. Pentru ca avem intotdeauna pe stoc piesele necesare pentru autoturismele inscrise in baza noastra de date.
  4. Pentru ca folosim un sistem informatic inteligent cu ajutorul caruia putem detecta momentul la care un autoturism aflat in baza noastra de date trebuie sa revina in service pentru revizii.
  5. Pentru ca oferim intotdeauna prioritate partenerilor nostrii in situatia unor reparatii auto urgente

Indiferent de dimensiunea flotei pe care o aveti, va rugam sa ne contactati via e-mail la office@arcomada.ro sau telefonic pentru a afla mai multe detalii despre cum puteti colabora cu Arcomada Automotive.